Spelen met klei….

Leuke ornamenten van klei, zelfgemaakt natuurlijk….

Vandaag laat ik in een video zien hoe ik leuke ornamenten heb gemaakt van klei en deze beschilder om ze later in mijn mini scrap album te kunnen verwerken.
Het is zo ontzettend leuk om te doen…ik trek er dan een middagje voor uit en maak dan samen met Sophie deze leuke klei bloemen, bladeren en nog veel meer.
Ik gebruik klei van Fimo die heel licht is en aan de lucht droogt. Dit soort klei is er ook van andere merken te koop en bij de betere hobby winkels kun je het wel kopen.

Ik ben verder benieuwd of het jullie opvalt in de video…maar het praten gaat nog best lastig. Jullie weten dat ik heel ziek ben geweest en gelukkig gaat het steeds beter…maar er was nog iets…
Al jaren werden mijn tanden steeds slechter…door al het medicijngebruik mijn hele leven al hadden ze het gewoon zwaar…er was elke keer wel iets…al met al heeft het heel veel gekost…had er een super gave hobbykamer van kunnen maken met alles erop en eraan! 🙂
Maar 3 december j.l. heeft de kaakchirurg bij mij onder narcose mijn tanden die er nog zaten verwijderd en heb ik zowel boven als onder een prothese gekregen.
Het eten is nog een ramp…lekker eten met Kerst zit er niet in…maar de kilo’s vliegen eraf…dat is dan wel een voordeel…had genoeg reserve zeg maar… 🙂
Praten gaat steeds beter ondanks dat de prothese onder er niet in kan vanwege splinters die in mijn kaak zitten. De kaakchirurg hoopt dat deze vanzelf verdwijnen en anders worden deze verwijderd in het nieuwe jaar.

Ondanks alles gaan we stug door…ooit komt alles weer goed…dus schouders eronder en gaan! Gelukkig ben ik nog niet geveld door de griep…de griepprik doet zijn werk nog prima…de rest van mijn gezin is goed ziek…gelukkig is het vakantie en kunnen we het rustig aan doen.
Lekker eten met de Kerst zat er voor mij toch al niet in…dus we zien het allemaal wel…we hebben nog een paar dagen voor het Kerst is.

2 antwoorden op “Spelen met klei….”

  1. Lieverd
    Je bent echt een toppertje en een doorzetter . Zo knap zoveel. bewondering voor je. Alles wat je maakt is zo mooi ook deze ornamenten . Ze zijn super.
    Lieverd dank je wel weer.
    Ondanks de zieken in huis wens ik jou e je gezin hele fijne dagen. Ik weet we hebben elke dag contact doet me goed. .pas goed op jezelf en sterkte met de ziekenboeg.
    Dag grote lieverd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *