Tijdschriften verzamelen voor collages

Voor vandaag heb ik als budget tip voor jullie het maken van collages met tijdschriften. Je kunt plaatjes gebruiken voor een achtergrond in je art journal of juist als vocal point.
Maar wat denk je van al die leuke teksten die vaak ik bepaalde tijdschriften staan. Dat wordt dus verzamelen geblazen…

Ik vraag af en toe mensen of ze nog tijdschriften hebben die ze niet meer lezen…niet allemaal hoor…de welbekende roddelbladen laat ik aan mij voorbij gaan…heel af en toe koop ik bepaalde tijdschriften bij de Kringloop zoals de Happinez.
Mijn tijdschriften bewaar ik in tijdschriftcassettes die ik heb gekocht bij de Ikea…het waren hele saaie witte en ik heb ze dan ook voorzien van een kleurtje net zoals al mijn dozen. Dus bedrukt met de Gellplate…ik heb er 4 en daar moeten mijn tijdschriften ook inpassen. Zitten ze vol dan moet ik dus eerst sorteren en afscheid nemen van gebruikte bladen waar ik niets meer mee doe. Op deze manier houd ik het overzichtelijk voor mijzelf en heb ik niet eens stapels tijdschriften liggen.

Ik gebruik de plaatjes in mijn creatief dagboekje…in art journal pagina’s…soms voor een achtergrond…soms als vocal point… Je kunt de plaatjes zo laten…maar je kunt ze natuurlijk gaan bewerken met bijvoorbeeld een Posca marker.
Natuurlijk kun je de collage sheets van Dylusions gebruiken, maar als je een klein budget hebt is het best wel een investering. Dus ga zelf aan de slag met tijdschriften en maak er wat moois van!

Deze week en volgende week zijn razend drukke en stressvolle weken, ik heb dan ook nog geen idee of ik het volgende week red om een video te maken. Maar het is wat het is…er gaat gewoon hier veel gebeuren op privé gebied de komende tijd. We leven er eigenlijk al best lang naar toe, maar toch gaat het ineens best snel…en dat is maar goed ook.
Thomas is gelukkig wel gedeeltelijk weer naar school, de ene week 3 dagen en de andere week maar 2 dagen….zijn kleine klas van 10 leerlingen is in tweeën gedeeld…waarom geen idee…maar ook hier moet Thomas maar mee dealen…het is niet anders.

Misschien dat ik voor volgende week nog wel een klets video ga maken…dan ga ik wel precies vertellen wat hier thuis allemaal speelt…voor nu is het voor ons wel duidelijk…maar ik kan er nog niet voluit over praten omdat niet iedereen nog op de hoogte is.
Ik merk wel dat het veel met mij lichamelijk doet…al die stress…al dat geregel…maar dit kun je ook maar 1 keer doen…dus het moet gewoon goed zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *