Trust Your Heart

Snelle art journal pagina die je niet in 1 keer hoeft af te maken…

Vandaag laat ik jullie op YouTube een extra video zien van een snelle art journal pagina die ik heb gemaakt. Ik ben de laatste dagen volop bezig met het maken van snelle art journal pagina’s. Ik merk gewoon dat mijn hoofd zo vol zit dat ik er niet goed van kan slapen. Ik moet dus mijn hoofd weer leeg zien te krijgen en dan kan ik heel goed door het maken van snelle art journal pagina’s…
Pagina’s waar ik niet te veel bij hoef na te denken…waar ik dus lekker snel kan werken met verf…kan en klare plaatjes en gewoon wat schrijven om mijn zorgen en stress weer van mij af te laten glijden.

Het blijven rare tijden en ik geloof ook nooit dat de kinderen volgende week de laatste week thuisonderwijs hebben…we zullen het dinsdag wel horen…dan gingen ze verdere maatregelen bekend maken. We wachten maar af….meer kun je niet doen.
Ondertussen komt dat virus steeds dichterbij…ook vind ik het een naar idee dat ze lang niet iedereen testen…hoe kun je dan weten of je het echt hebt…het geeft zoveel onzekerheid…ook voor de naaste omgeving…
Moet er maar niet te vele bij nadenken en proberen het virus hier buiten de deur te houden…heb vanmorgen nog naar mijn huisarts gebeld…moest eigenlijk voor controle komen bij de diabetes verpleegkundige…heb netjes uitgelegd dat ik liever niet kwam…
Bij een huisarts en in het ziekenhuis loop je immers de meeste dingen op…laten we eerlijk wezen…ze gingen alle afspraken toch afzeggen die niet echt nodig waren…ook om de patiënten niet onnodige risico’s te laten lopen…was ze dus net voor geweest met afzeggen…die controles kwamen straks wel weer als het wat rustiger was…gewoon extra goed in de gaten blijven houden en wat extra prikken tussendoor. Het gaat momenteel redelijk goed weer dus we houden het zelf wel in de gaten.

Lekker een fleurige pagina…

De titel van deze pagina heb ik dan ook bewust gekozen…paniek zaaien heb je niets aan…gewoon je gezonde verstand gebruiken en doen wat je hart je ingeeft… ontspanning, rust en regelmaat is het beste in deze rare tijd. Daar gaan we dus ook echt voor zorgen…tussen alles door wil ik snelle art journal pagina’s gaan maken. Ik heb nog vele kant en klare achtergronden liggen die ik ooit met de gellplate had gemaakt…deze kan ik snel afmaken door wat te doodelen en die leuke plaatjes uit het block van Art by Marlene te gebruiken. Ik heb block nummer 3, maar er zijn er inmiddels al een heel stel van die gave blokken…je druk snel die leuke plaatjes uit…er komt geen schaar aan te pas…ik lijm ze gewoon met tacky Glue…en druk ze dan even stevig aan of leg er even een aantal van die acrylblokken op…dan droogt het plat op en zit alles goed vast.

afbeeldingen maken met een stencil en vervolgens met pen bewerken

Ben je niet zo goed in tekenen…dan is het gebruik van een mask stencil natuurlijk ideaal…met een beetje verf op een sponsje maak je snel de leukste figuren die later nog weer kunt bewerken met een marker of een pen…

Alle gebruikte materialen kun je terug vinden in de beschrijving van de video op YouTube. Hieronder geef ik de link van dat leuke mask stencil met die blaadjes. Deze is van Dylusions…

https://www.hobbyshop-online.nl/dylusions-dyalog-stencil-border-it-dys65326?tracking=5d4f2527c9a03

Er zijn zoveel leuke mask stencils die je kunt gebruiken…ik kan ook niet zo heel goed tekenen…maar op deze manier lukt het mij wel…probeer het dus gewoon eens uit.
De komende tijd ga ik ook verschillende kleuren combinaties laten zien…deze pagina heb ik met de Folkart paints gemaakt…maar binnenkort gaan jullie de Dylusions verf weer terug zien. Ik heb namelijk de nieuwe kleine flesjes gekocht…vond de verf altijd wel fijn om mee te werken….maar vond die grote potten niet fijn om mee te werken. Verf in flesjes vind ik veel gemakkelijker en het droogt niet zo snel uit. Die grote potten drogen vrij snel uit en dat ik jammer…ga ze nog niet weggooien hoor….ga eens kijken wart ik daar nog mee kan…
Die nieuwe flesjes zijn niet alleen heel erg lief om te zien…maar het werkt ook nog eens erg goed…en die grote hoeveelheden hoef ik ook niet…je bent maar zo’n klein beetje verf nodig elke keer.

Voor zondag heb ik al weer een video klaar staan…mijn man zit nu in zijn weekend en kan dus even de zorg voor de kinderen over nemen…voor mij dus extra tijd om even tijd voor mijzelf te maken. Zondag moet mijn man weer aan het werk….dus ik kan er morgen nog even van genieten…wens iedereen dan ook een fijn weekend toe…maak er wat van met elkaar en zorg goed voor jezelf en je naasten….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *