Twee voor de prijs van één…

Prachtige achtergronden met de Nuvo Glacier Paste

De titel zegt het al…vandaag 2 Kerstkaarten gemaakt. De één met een achtergrond gemaakt met een laagje Nuvo Glacier Paste. De ander met het restje Paste wat nog op mijn mask stencil zat. Ik laat het zien in de bijbehorende video op YouTube.

Onderin de beschrijving van de video kun je ook lezen wat ik allemaal gebruikt heb voor deze kaarten. De bomen zijn weer gestempeld op de bekende wijze die ik in de vorige video al liet zien.

Kaart gemaakt met het restje van de Paste

Nuvo Glacier Paste…het is een nieuw product van Nuvo… Nu ben ik toch al fan van dit merk…wat hebben ze leuke producten….
Maar die Paste is een heel mooie pasta…mousse…met een prachtige glimmer erin…als het eenmaal droog is heeft het zo’n prachtige glans…
Het is in meerdere kleuren te koop, maar ik heb de gouden en groene gekocht om het eens uit te proberen. Ik ga zeker de andere kleuren er nog bij kopen…wat een geweldig product is het toch…ik heb een spatel van Nuvo gebruikt om het op te brengen, maar ook met je vingers gaat het prima…en je veegt alles er gemakkelijk weer van af.
Dat vind ik ook belangrijk van een product, het moet weer goed schoon te maken zijn en ik wil niet door het hele huis de glitter terug vinden. Hieronder de link waar je de Nuvo Glacier Paste kunt kopen…

https://www.hobbyshop-online.nl/nuvo-glacier-paste-1900n-golden-era-50ml?tracking=5d4f2527c9a03

Hier is de herfstvakantie begonnen…wat waren we er aan toe…even de druk eraf…even proberen een beetje extra rust te pakken.
Nou ja rust…er staan al weer een aantal afspraken op onze kalender…donderdag nog weer een ritje naar het ziekenhuis in Nijmegen…vrijdag is het echt even een geniet momentje voor ons als gezin…

Met mijn gezondheid gaat het op en af…de ene keer denk ik dat het beter gaat…maar als ik dan weer wat meer doe dan wordt het gelijk weer afgestraft…dus ik moet het gewoon rustig aan doen…het is niet anders…
Ik ben wel aan het prutsen met de Kerstkaarten…heb toch al een aantal leuke gemaakt…jullie gaan ze nog wel zien. Ik ga niet alles filmen, maar ik ga het wel uitleggen op mijn Blog hoe ik ze gemaakt heb.
Ik heb een aantal leuke Dies via AliExpress gekocht en de meeste zijn ook al binnen, hoewel het soms wel heel lang duurt…lijkt het soms ook wel dat het best snel geleverd wordt. Dat vind ik toch wel een beetje van AliExpress….of het is super snel binnen of je moet er gewoon bijna twee maand op wachten…
Ook heb ik leuke andere Dies gekocht via online winkels, ben dus mijn Double Do eens wat meer gaan gebruiken. Ik vond het zo zonde dat hij daar maar stond te verstoffen in de kast…ook al is het een oudje…hij doet het nog prima.

Toch was het vandaag allemaal weer kort dag…het Blog bericht…de video op YouTube…er moest vandaag heel veel nog gedaan worden om alles klaar te krijgen.
Ik ben blij dat ik die beslissing heb genomen om maar 1 video per week te posten de komende tijd…zelfs dat is al hard werken om die klaar te krijgen.
Dus we gaan er nog wel even mee door…alleen een video op zondag…
Naast de video’s uitdenken en filmen…wat voor mij het leukste werk is….het monteren gaat ook nog best snel….maar die ondertiteling…het blijft toch nog een dingetje hoor…
Het is best veel werk…hoe meer ik zit te kletsen…hoe meer werk het is om die ondertiteling te doen…en laat ik dat kletsen nou eens zo gezellig vinden…
Nou ja het komt uiteindelijk wel goed…

Op het moment dat ik dit zit te typen op mijn laptop staat de teller van mijn YouTube abonnees op 499…ben er zo verschrikkelijk blij mee…
Die 500 gaan we wel halen dus…dat zit er echt wel aan te komen….dus ik ben ook al druk bezig met een giveaway…op mijn eigen manier dan…
Jullie gaan het nog wel zien…nog eventjes geduld…

Eerst gaan we even genieten van de Herfstvakantie…een weekje even zonder al te veel druk van de kinderen op tijd klaar te hebben voor de taxi.
Morgen gaat Sophie naar de opvang, dus morgen nog even 1 keer vroeg aan de bak…maar daarna even tijd voor mijzelf om verder te werken aan de Kerstkaarten…
Ik wens iedereen die ook een weekje vrij heeft een fijne week toe…voor diegene die weer aan het werk moeten…werkze…en het duurt niet super lang meer tot we weer naar de gezelligheid van de Kerst gaan….
Het is weer vroeg donker…dus de lichtjes kunnen weer aan…we gaan het weer gezellig maken in huis…daar moet je van genieten….het zijn al die kleine momentjes die het samen tot een groot moment maken….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *