Uitslag Giveaway

Uitslag Giveaway en wat extra info over ATC kaartjes

Vandaag vertel ik wie de giveaway heeft gewonnen, een leuke disc bound journal waarin ik een start heb gemaakt en die de winnares verder zelf kan afmaken.
Verder vertel ik nog iets over ATC kaartjes maken, waarom ik dat doe en wat je er mee kunt doen. Ik kreeg daar een vraag over gesteld op YouTube en dacht toen misschien weten veel meer mensen dat niet….

Ik leg het dus uit in de video van vandaag. Vanmorgen heb ik snel een speciaal programma laten bepalen wie de winnaar was, dat hoef ik gelukkig niet zelf te bepalen…dat zou ik heel moeilijk vinden..
Daarna snel even naar boven en een video maken waarin ik de winnaar bekend maak. Vanmiddag dus snel even monteren en hup alles online…de griep heeft hier volgens mij toegeslagen. Gisteren ben ik naar bed gegaan toen mijn man thuis kwam van het werk en ben er vanmorgen ook pas weer uit gekomen…
Er waren al wat mensen ziek in mijn omgeving…dus daar heb ik het vast opgepikt…gelukkig krijg ik elk jaar de griepprik waardoor bij mij de griep meestal niet zo heftig verloopt. Ik krijg die griepprik al jaren en daar ben ik heel blij mee…wat sommigen daar ook over zeggen…bij mij verloopt griep in ieder geval veel milder sinds ik die griepprik krijg. Ik behoor tot die bepaalde risicogroep en vandaar dat ik hem al jaren krijg.

De komende dagen maar gewoon even een tandje minder en dan komt het wel weer goed…beetje meer rust pakken dan normaal…op tijd naar bed en hopen dat het rustig blijft qua kinderen…maar Sophie voelde zich ook al niet lekker vandaag…dus ik ben er bang voor….

Nou ja dan gaan we de komende dagen samen bank hangen…komen we ook wel weer doorheen. Het griep seizoen is al lang begonnen…met Kerst had ik de dans ontsprongen…dus ik ben nu gewoon aan de beurt…zoals zovelen… enne beter nu dan over twee weken als ik naar de Art Specially ga…

Ik hoop van de week nog wel even de tijd te vinden om lekker te gaan freubelen…ik heb voor woensdag en volgende week zondag de video voor YouTube al klaar…en heb zelfs nog een video voor reserve…maar even lekker mijn handjes laten wapperen…da´s ook wel fijn. Voor mij ook mijn broodnodige ontspanning om mijn hoofd even leeg te maken en creatief bezig te zijn.

Ik wens iedereen een fijn begin van de nieuwe week toe…wees lief voor jullie zelf…een ander doet dat namelijk niet…het is iets wat je zelf moet doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *