Update stempels opruimen…

Hoesjes van verschillende merken voor een compleet overzicht.

Ik had er al eens een video over gemaakt…de manier waarop ik al mijn stempels en Dies wilde gaan opruimen zodat ik een beter overzicht had van wat ik allemaal heb.
Ik heb inmiddels zoveel stempels en Dies dat mijn manier van opbergen niet meer voor mij werkte en ik wilde het helemaal anders gaan doen.
In de vorige video legde ik allemaal verschillende manieren uit die ik al heb gebruikt en legde ik uit wat ik wilde gaan doen. Inmiddels heb ik al veel stempels in de nieuwe hoesjes zitten en ik had natuurlijk al snel gezien dat ik heel veel hoesjes tekort ging komen voor mijn manier van opruimen.
Ik had dus snel nieuwe hoesjes besteld en daar wilde ik niet zo lang op wachten als mijn hoesjes van AliExpress. Ik had dus hoesjes besteld van AveryElle en My Favorite Things en laat in de video alles zien en vertel over de verschillen zodat je voor jezelf een goede afweging kunt maken.

Ik had een aantal opmerkingen gekregen na mijn video en ook daar wilde ik op ingaan. Ook had ik een super goede tip gekregen en die wilde ik ook graag met jullie delen…zo kun je elkaar helpen…hoe mooi is dat?
Onder in de beschrijving van de video kun je alle linken vinden van waar ik de hoesjes heb gekocht. Het is geen reclame voor die webwinkels, maar ik heb gewoon vaste webwinkels waar ik mijn inkopen doe. Ik ben niet iemand die hopt van de ene naar de andere winkel…als het mij goed bevalt dan blijf ik er mijn spulletjes kopen. Waar ik echt een hekel aan heb is dat een bestelling niet goed is…dat je er weer achteraan kunt om de juiste artikelen alsnog in huis te krijgen. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren, maar als dit een aantal keer achter elkaar gebeurt ben ik weg en bestel wel ergens anders. Dan wordt er gewoon niet genoeg aandacht aan mijn bestelling besteed en je betaald daar immers wel voor. Zo heb ik ook een hekel aan bestellingen die niet netjes verpakt zijn. Van die gescheurde enveloppen…papier wat helemaal gekreukt is. Noem maar op…het is iets waar ik vroeger erg veel aandacht aan besteedde. Nu weet ik ook wel dat sommige postbezorgers er niet zo netjes mee om gaan…maar daar moet je als winkelier al rekening mee houden vind ik. Jij bent diegene die iets verkoopt en niet die postbezorger.

De verschillende hoesjes die je in Nederland kunt kopen…

Mijn hoesjes van AliExpress…ik ben daar nog steeds het blijst mee…het zijn hele dikke en sterke hoesjes die je goed kunt afsluiten. Toen ik ze kocht waren ze een stuk goedkoper…ik leg het in de video uit…helaas zijn ze een stuk duurder geworden.
Ik heb er ook lang op moeten wachten, maar dat was het dus wel zeker waard.
Ik had ook andere hoesjes gekocht van zowel AveryElle als My Favorite Things en deze heb ik ook bij verschillende webwinkels gekocht…ook om een goed vergelijk te kunnen maken…maar vooral ook omdat ik zo ontzettend veel hoesjes nog nodig was…
Ik heb nog steeds niet alle stempels kunnen verpakken in die nieuwe hoesjes…daar gaat best veel tijd in zitten…zeker als je maar zo weinig freubeltijd hebt is dat best jammer soms van je tijd.
Natuurlijk kwam de gebroken voet van Sophie daar ook nog eens tussendoor…mijn zolder waar ik eigenlijk ook verder mee wilde…waar ik nu twee dagen voor heb vrij gehouden op onze kalender om eens alles achter die schuine kant weg te trekken…echt daar staan nog dozen van 20 jaar terug en ik heb geen idee wat erin zit…ze zijn elke keer maar weer meegegaan als we gingen verhuizen…maar we gaan het nu echt goed aanpakken binnenkort.

Ik wil ook niet alles zomaar weggooien…straks zitten er nog leuke dingen in van mijn ouders en dat krijg je nooit weer terug. Dus we gaan doos voor doos nakijken en dan beslissen we wel wat weg kan en wat niet.
Dan schrijven we gelijk op de dozen wat erin zit…want natuurlijk weet je dat over een aantal jaar ook echt niet meer. Soms zijn er gewoon echt dingen die je wilt bewaren ook al gebruik je ze niet meer. Zo heb ik nog steeds mijn trouwjurk in de kast hangen en mijn moeder’s trouwjurk hangt daar naast. We hebben een grote hangkast op onze zolder en het hangt daar niet in de weg. Zo heb ik ook de eerste carnavalspakjes bewaard van Thomas en Sophie, die hangen ook netjes in die kast…nostalgie… ๐Ÿ™‚

Hier is nu de voorjaarsvakantie begonnen…even een weekje rust en gezelligheid thuis. Lekker rustig aan doen in de ochtenden…het is niet erg als je wat langer in je pyjama zit…geen haast om de kinderen op tijd in de taxi te krijgen…
Of er tijd is om te freubelen…geen idee…we zien het wel. Maar het is ook wel lekker om even een tandje lager te doen….even genieten van de kinderen…zolang dat nog kan…kleine kinderen worden snel groot. ๐Ÿ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *