Vandaag geen video op YouTube

Wat een week…het was constant hollen en niet stil staan…ik kon het dus ook niet redden om een mooie video voor jullie te maken.
Er liggen nog heel veel projectjes te wachten om afgemaakt te worden…gefilmd te worden…nog verbeterd te worden…maar helaas was het de afgelopen dagen niet mogelijk om te freubelen op mijn hobbyzolder.
Sophie had gewoon zoveel zorg nodig…ze kan gewoon helemaal niets en heeft overal hulp bij nodig. Ze heeft heel veel pijn en gisterochtend is mijn man nog met haar naar de spoedpost geweest om het gips te laten controleren.

Ze heeft krukken…maar als je een spierziekte hebt valt het nog niet mee om er mee vooruit te komen…hinkelen kan ze al helemaal niet…gelukkig is sinds vrijdag haar rolstoel aangepast zodat ze in ieder geval morgen naar school kan. Ik hoop dat ze het volhoud zodat ik ook weer een beetje op adem kan komen…het zijn zo toch lange dagen waarin ik gewoon nergens aan toe kom en er blijft zoveel liggen…maar goed het is dan ook even niet anders.
Sophie is ook vreselijk moe…als je zoveel pijn hebt wordt je al moe…maar als je ook nog eens zoveel moeite hebt om ergens te komen…

Ze mag haar voet niet belasten en moet het zoveel mogelijk hoog houden zeiden ze gisteren op de spoedpost in tegenstelling tot wat ze eerst zeiden in het ziekenhuis. Gelukkig deden we dat al…maar ze had zo vreselijk veel pijn…dus extra pijnstilling en nog meer erop letten dat ze haar voet niet belast…

Ik was de week zo goed begonnen vond ik zelf…was maandag verder gegaan met de zolder op te ruimen…veel speelgoed uitgezocht en in dozen gepakt…
Een nieuwe filmopzet gemaakt…maar dus nog niet echt gebruik van kunnen maken…
Ach…het komt wel weer…ik zeg ook altijd mijn gezin komt altijd op de eerste plaats…
Woensdag is er ook nog geen video, maar ik hoop volgende week zondag toch echt weer een leuke video voor jullie te hebben…want dan heb ik ook even tijd voor mijzelf gehad en even heerlijk kunnen prutsen op mijn zoldertje…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *