Vandaag geen video

Vandaag geen echte video zoals normaal. Wel maak ik in een korte video bekend wie de Giveaway heeft gewonnen.
Tot vanmiddag 16:00 Nederlandse tijd kon iedereen meedoen die abonnee was op mijn YouTube kanaal. Hierna heb ik een speciaal programma gebruikt om een winnaar te laten aanwijzen.

We hebben een heftige week achter de rug op privé gebied, er is veel in onze gezinssituatie gebeurt waar ik het verder ook niet over wil hebben.
Ik heb door die situatie ook geen tijd gehad om te freubelen en dus ook niet om de video af te monteren voor YouTube. De video heb ik een week doorgeschoven.
Volgende week hoop ik dat het mij allemaal wel gaat lukken…ik wil mij daar morgen eens even in vastbijten. Het is een lange video geworden op verzoek van iemand die een hele tijd terug dit als eens aan mij gevraagd had.

Hoe de rest van de week eruit gaat zien…ik weet het niet…waarschijnlijk net zo als de afgelopen dagen. Maar vanmiddag heb ik even heerlijk gespeeld met nieuwe materialen, even mijn hoofd leeg gemaakt. Iets waar we allemaal thuis even aan toe waren en daar dit weekend ook echt even de tijd voor hebben genomen.
Een mens is geen robot…je kunt niet altijd door…en jij bent zelf diegene die voor die rust moet zorgen…een ander doet dat niet….
Zo moet je soms echt even nee zeggen…en dat is helemaal niet erg…wees lief voor jezelf want anders kun je ook niet lief zijn voor een ander…en blijf je zo op de been…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *