Wat een woei….

Mixed media canvas met o.a. Nuvo producten

En….allemaal de storm goed doorgekomen zonder schade? Wij hier gelukkig wel…ik had uit voorzorg wel het één en ander weggezet in de schuur. Zo zonde als mijn mooie lampjes in de achtertuin stuk zouden waaien…mijn verjaardagscadeau van vorig jaar.
Gerwin had bij de Action allemaal van die leuke lichtjes gekocht op zonne-energie…en van die leuke ijzeren vlinders…zo gezellig staat het…
Ondanks dat we hier flinke bomen achter hebben staan op het grasveld van de gemeente zijn ze gelukkig blijven staan. Vooral Thomas vond het spannend…hij zag het nog wel gebeuren dat één van die bomen om zou gaan.
Veel meer als een paar takken was het gelukkig niet…maar het ging vanmorgen nog flink te keer hier toen de kinderen naar school gingen. Had Sophie ook extra goed ingepakt zodat het gips niet nat zou worden van dat kleine stukje naar de taxi.

Vandaag had ik verder een heerlijk klungeldagje…de auto moest naar de garage voor onderhoud en APK…dus ik ben eens heerlijk naar mijn zolder gegaan om te freubelen…de rest van de week zou het druk worden…dus ik wilde het er nog even van nemen. Opruimen doen we later wel weer…heb nog een aantal dozen staan die nog ingeruimd moeten worden, ik weet wat erin zit en ik ben het voor nu nog niet nodig.

Structuurpasta….veel producten van Nuvo….

Ik heb vanmorgen en vanmiddag een mixed media schilderij gemaakt. Was vanmorgen al begonnen en tussen de middag alles gewoon aan de lucht laten drogen.
Ik heb veel producten van Nuvo gebruikt en vooral ook lekker alles door elkaar heen gebruikt. Het was even heerlijk genieten…vieze vingers…maar ach water en zeep en mijn scrubbie…dan zijn mijn handen ook zo weer schoon. Ik heb verschillende sprays gebruikt van Nuvo…de Shimmer Powders…Expanding Mousse die ik zelf op kleur heb gemengd met Inka Gold Copper. Hieronder een aantal linkjes waar je de producten kunt vinden:

https://www.hobbyshop-online.nl/nuvo-expanding-mousse-1700n-worn-linen?tracking=5d4f2527c9a03

https://www.hobbyshop-online.nl/nuvo-shimmer-powder-atlantis-burst-20ml?tracking=5d4f2527c9a03

https://www.hobbyshop-online.nl/nuvo-sparkle-spray-1661n-marine-mist-30ml?tracking=5d4f2527c9a03

https://www.hobbyshop-online.nl/nuvo-sparkle-spray-1665n-cocoa-powder-30ml?tracking=5d4f2527c9a03

https://www.hobbyshop-online.nl/nuvo-media-spatels-2-stuks?tracking=5d4f2527c9a03

https://www.hobbyshop-online.nl/decoart-extreme-sheen-aquamarijn-59ml?tracking=5d4f2527c9a03

Verder heb ik natuurlijk mask stencils gebruikt…van Studiolight MASKMB03 en MASKMB08. Mijn Liquitex modeling paste pot is nog lang niet leeg…dus ook dat heb ik gemengd met de producten van Nuvo. Wel oppassen dat het niet te dun wordt.
Ik heb zelfs Nuvo Expanding mousse gemengd met Inka Gold Copper. De kleur van de Inka gold en het robuuste van de Expanding mousse…prachtig!
Verder was het een kwestie van kleur aanbrengen…verdunnen met water en vooral veel drogen met de heattool.
Ik heb ook nog gestempeld met een stempel van Studiolight (STAMPSL180) en zwarte Stazon inkt want die is watervast…heb gewoon uit de losse hand gestempeld.

Ik ben echt even een paar uur heerlijk bezig geweest…niet achter elkaar natuurlijk…maar tussen alle dingen thuis door toch nog iets moois kunnen maken. Ik moet dat eigenlijk veel vaker doen…maar ja zoals de meesten dat denk ik wel hebben….het ontbreekt mij gewoon aan tijd…
Ik heb het schilderij inmiddels bij ons in de hal gehangen…daar hing een ander mixed media schilderij die ik een jaar wat geleden had gemaakt.
Die was wel toe aan vervanging…dus nu mooi dit schilderij neergehangen…ik ben tevreden….

Wat de week verder gaat brengen…het wordt een best drukke week in ieder geval. Ik denk niet dat er nog veel tijd is om naar mijn zolder te gaan om te freubelen.
Wie weet hebben we ergens nog een paar minuten over…dan maken we daar ook gebruik van. Jullie gaan het zien… 🙂

2 antwoorden op “Wat een woei….”

 1. Grote lieverd

  Wat een gave creatie.
  Wat heb j e dit mooi verwoord.
  En ook zo fijn dat je weer de tijd hebt gehad om wat te doen. Hij is heel mooi geworden.
  Sterk te met de drukte van de week.probeer ook nog een beetje te ontspannen.
  Ik hoop dat a lies goed gegaan is met de auto.
  En de kinderen veilig op school en nu weer thuis hoop ik.

  Hele fijne avond.
  Dikke knuffel.
  Hellen

  1. Hahaha alles veilig thuis…behalve de auto…die komt morgen weer thuis…viel gelukkig mee.
   Die kan ook wel een nachtje in de garage blijven staan.
   Jullie ook een fijne avond! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *