Wat ik nu weer bij de Action zag….

Het nieuwe snijapparaat van de Action…

Sophie was deze week weer naar school, ik had weer iets meer tijd voor mijzelf. Maandag ben ik dus weer verder gegaan met de opruiming van mijn zolder, ik had al veel uitgezocht…er stonden alleen nog heel veel dozen die naar de stort moesten en dat heeft mijn man maandag gedaan zodat ik weer wat ruimte had op zolder om met alles te gaan schuiven.

Ik was ook even naar de stad geweest dinsdag om mandjes te kopen waar ik spulletjes in kon opbergen. Ook was ik even weer naar de Action geweest en heb daar eens op mijn gemak bij de knutselspullen gekeken wat er allemaal nieuw was…maar ook waar ik nog leuke dingen mee kon doen.
Ik zag toen bij de Action ook een nieuw snijapparaat liggen naast de zwarte snijapparaten die ze al jaren verkopen en vond het nieuwe apparaat verdacht veel lijken op de mijne van Vaessen.

Ik heb het apparaat gekocht omdat ik wel erg nieuwsgierig was naar de kwaliteit…wist ook niet goed wat ik er van kon en mocht verwachten…zeker gezien de prijs van slechts € 2,99. Ik laat het in de video zien wat ik er van vond en probeer het apparaat uit.
Ik laat ook gelijk zien wat ik nog meer heb gekocht…

Ik heb nu namelijk een gewone tafel op zolder waar ik aan kan knutselen en ik heb een aparte filmtafel waaraan ik mijn video´s voor YouTube maak. Op mijn grote tafel ligt een grote glazen mat van Tim Holtz, maar ik wilde eigenlijk een kleine voor mijn video´s zodat ik niet elke keer hoefde te wisselen.
Toen ik mijn glazen mat kocht vorig jaar op de Art Specially in Nijkerk waren ze er alleen nog maar voor rechtshandigen. Ik als echte linkspoot had het natuurlijk gewoon opgelost door de plaat te draaien zodat ik mijn mengpaneeltje aan de linkerzijde had.
Nu zijn er ook glazen matten voor linkshandigen en daarom heb ik voor de kleine mat een linkshandige versie gekozen.

Waarom ik voor een kleine versie heb gekozen…nou simpel…ik ben niet alle ruimte nodig van mijn grote mat als ik video´s maak. Die grote mat laat ik dus gewoon liggen op mijn werktafel waar ik geregeld ook grote projecten maak die ik niet film voor YouTube.
Ik film natuurlijk vaak art journal pagina’s en die kunnen goed gemaakt worden op die kleine mat…die kleine matten zijn een stuk goedkoper en zo houd ik ook nog eens geld over voor leuke andere dingen…je kunt je zuur verdiende euro maar 1 keer uitgeven toch?
Ik heb wel even getwijfeld hoor…koop ik een glazen mat…ga ik toch voor een craftsheet…het filmen op een glazen mat is niet echt fijn met die weerspiegeling…heb mijn filmset ook nog niet zoals het moet…maar daar ga ik aankomende week eens mee aan de slag….ik werk gewoon zo fijn op die glazen mat…je kunt er alles op doen en het is zo weer schoon. Op een craftsheet kun je niet snijden natuurlijk en een goede craftsheet is ook best prijzig…vandaar dat ik toch heb gekozen voor een glazen mat van Tim Holtz.

De travel versie komt met een mooie hoes zodat je het echt mee kunt nemen als je ergens anders aan de knutsel gaat. Voor nu heb ik dat niet nodig…ik knutsel eigenlijk alleen maar thuis.
Mijn meeste voorraden heb ik nu weer aangevuld…een aantal dingen bewaar ik voor 14 maart als ik naar de Art Specially in Nijkerk ga.
Ik ga weer een heel weekend dus echt weer iets om heerlijk naar uit te kijken. Ga hier binnenkort nog wel meer over vertellen…

2 antwoorden op “Wat ik nu weer bij de Action zag….”

  1. Ik woon zelf in Oldenzaal. Moet zeggen dat ze hier lang niet altijd alles hebben hoor en zag ze ook ineens liggen naast die andere snijapparaten.
   Ik ben de laatste tijd niet meer in Enschede of Hengelo geweest bij de Action…weet dus niet of ze ze daar ook hebben.
   In Enschede en Hengelo zit een grote Action, bij ons in Oldenzaal krijgen we een nieuwe die in de binnenstad komt en die wordt ook groot.
   Het loont nog wel eens om bij andere Actions te gaan kijken, maar ik weet natuurlijk niet of u dat kunt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *