Weekend weg…maar nu…

Tja daar kwam gisteren het nieuws waar ik eigenlijk al bang voor was…de beurs…de Art Specially…gaat niet door…aan de ene kant zo ontzettend jammer….maar aan de andere kant begrijp ik het ook wel…
Maar nu…wat nu…mijn vriendin en ik zouden een heel weekend gaan en hadden dus een hotel in de buurt geboekt en betaald natuurlijk…annuleren? Tja dat kon wel…maar ons geld waren we dan kwijt…

Alles goed doorgepraat met elkaar en natuurlijk met het thuisfront…conclusie…we gaan gewoon een weekendje weg maar dan wel in een andere vorm.
We gaan gewoon naar het hotel…en we gaan er gewoon een gezellig weekend van maken. We beginnen morgen met een bezoek aan een hobbywinkel…even gezellig winkelen en daarna gaan we richting het hotel.
De koffer is gepakt en ik heb zelfs een doos Rummikub erin gedaan…dus wij vervelen ons niet. We gaan heerlijk uit eten…en vooral we hoeven even helemaal niets…

In het hotel worden allemaal voorzorgsmaatregelen genomen…denk dat het allemaal wel goed is hoor…ik heb daar in ieder geval vertrouwen in.
Wat we allemaal precies gaan doen…we zien het wel…bekijken het gewoon allemaal ter plekke. Zeker voor de zondag zien we wel wat we gaan doen…alles staat nog open.

Dat de beurs niet door gaat vind ik nog het ergste voor het team wat de beurs organiseert…ze hebben daar zo ongelofelijk veel tijd in gestoken…maar ook geld waarschijnlijk. Ik hoop dat er een soort fonds komt voor dit soort kleine bedrijfjes…dat ze hun kosten die ze al hebben gemaakt kunnen terug krijgen.
Niemand kan hier iets aan doen…maar reken maar dat het nog veel erger wordt.

Afgelopen woensdag is bij ons de Albert Heijn weer open gegaan na een grondige en langdurige verbouwing. Gisterochtend was ik er nog om samen met mijn vriendin boodschappen te halen…alle schappen waren netjes aangevuld….
Vanmorgen was ik er weer met mijn man om boodschappen te halen…echt zoveel lege schappen…niet normaal gewoon…mensen zijn hartstikke gek geworden…
Wat moet je in vredes naam met een voorraad toiletpapier voor een half jaar? Ik denk dan echt van mensen…doe eens normaal…raak niet zo in paniek…

Ik besef heus wel dat het Corona virus geen normaal griepje is…maar er wordt nu veel paniek gezaaid terwijl dat echt niet nodig is.
Denk gewoon allemaal goed na…denk aan je eigen hygiëne…en als je je ziek voelt ga dan niet op pad… Ik verwacht ook wel dat er nog veel meer maatregelen gaan komen…maar we wachten het gewoon rustig af…meer kun je niet doen.
In april is er nog een crea beurs in Hardenberg…het zal mij niets verbazen dat deze ook wordt afgelast…en eigenlijk is dat ook wel zo…er zijn altijd mensen die nergens wat op uit doen…dus misschien is het risico ook wel te groot.
Ik vind het jammer dat mijn weekend zo in het water valt…maar we gaan niet bij de pakken neerzitten en we gaan er gewoon een gezellig weekend van maken. Hoe het verder gaat met de beurs…andere datum of niet…we wachten het af…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *