Weggeef actie!

Om mee te doen kijk bij mijn video op YouTube!

Ik had het er een tijdje terug al over gehad…een nieuwe win actie….ik zou als ik 2000 abonnees had op YouTube een leuke win actie gaan bedenken. Natuurlijk was ik hier al een tijdje mee bezig… Zo’n actie doe je niet ineens…tenminste ik niet. Ik moet dat allemaal eerst goed uitdenken…alles goed op papier hebben…natuurlijk de dingen die ik weg wil gaan geven klaar hebben liggen bij elkaar…. Daar gaat gewoon een proces aan vooraf.

Nu zag ik het natuurlijk ook wel aankomen al had ik zelf gedacht dat het tegen het einde van het jaar zou zijn. Maar ineens ging het aantal nieuwe abonnees weer omhoog en ze bleven komen. Nu ben ik er al ruim overheen!

Ik had eigenlijk alles al in huis voor ik zelf Corona kreeg. Ik wilde alleen het schetsboek een persoonlijke touch meegeven, dus heb ik er een leuke Mandala in getekend. Nu is het af en nu kan ik alles weg gaan geven. Dus een A4 formaat tekenboek, een passer, een gradenboog, een liniaal en een Pigma Micron pen.

Wat moet je doen om deze leuke set te winnen? Nou heel simpel…je moet naar mijn video gaan op YouTube. Je moet geabonneerd zijn op mijn YouTube kanaal en je moet een reactie achter laten in de speciale ruimte bij mijn video. Alleen zo ding je mee naar deze leuke set.

Gelukkig hoef ik zelf niemand aan te wijzen als winnaar, daar zijn tegenwoordig speciale programma’s voor die er een opmerking uit trekken. Geheel willekeurig en de dubbele namen worden er automatisch uitgefilterd, dus het heeft geen zin om meerdere keren te reageren. Iedereen heeft de tijd tot 1 december 2020, 1 december 2020 wordt de winnaar of winnares eruit getrokken. Ik plaatst dan op 2 december 2020 in de loop dan de dag een video waarin ik de winnaar bekend maak.

Het is zo leuk om dingen weg te geven…het hoeven niet altijd grote dingen te zijn…in mijn groep op Facebook wil ik dit ook vaker gaan doen. Ik maak zoveel dingen en kan ze onmogelijk allemaal zelf houden. Dus kan ik beter af en toe iets weggeven.
Misschien kan ik er nog iemand blij mee maken dan…en het is vaak maar een kleine moeite.

Ik ben alweer bezig met een nieuwe weggeef actie…voor aan het einde van het jaar. We hebben gewoon een ongelooflijk rot jaar tot nu toe gehad en ik wil het jaar positief afsluiten.
Dus mijn radertjes draaien al weer volop. 🙂

Ik zit ondertussen veel op zolder en ben daar lekker aan het prutsen…nieuwe dingen aan het uitdenken…sommige lukken wel….andere eindigen in mijn prullenbak. Zo gaat het eigenlijk altijd…ik kan er mij helemaal in verliezen…in mijn eigen creatieve wereldje en niemand die mij dan durft te storen. Zet gewoon de mobiel op vliegtuigstand…als ze mij echt moeten hebben weten ze ons vaste huisnummer ook wel…
Zo fijn dat ik dit weer kan…al het andere staat op een heel klein pitje hoor…durf nog niet zelf auto te rijden…kan nog niet lopend naar de Appie om wat boodschappen te halen. De trap op naar zolder is nog wel een dingetje…moet daarna echt even zitten en op adem komen.

Maar we kunnen in ieder geval weer wat…daar ben ik zo blij mee….we moesten van heel ver komen. Nu rustig werken aan mijn conditie…beetje bij beetje de draad weer oppakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *