Welkom bij mijn Blog!

Welkom op mijn vernieuwde Blog! Er zitten weer veel veranderingen aan te komen. Dit nieuwe Blog is er één van. Ik ga het CreaTries Kaarten achter mij laten en ga verder onder mijn eigen naam Patricia Zweers-Bonnet. Dit Blog heet dan ook Patricia’s creaties. Hier laat ik mijn creaties zien, vertel ik wat mij bezig houdt en ik laat het natuurlijk weten zodra er een nieuwe video online is op mijn YouTube kanaal.

Voor diegene die mij nog niet kennen…je kunt op de pagina “wie ben ik” lezen wie ik ben en wat ik zoal doe op creatief gebied. Maar de omslag foto zegt denk ik al wel genoeg. Ik maak creaties met verf en inkt zoals Art Journal pagina’s, mixed media canvasjes en natuurlijk kaarten. Ik maak hiervoor gebruik van heel veel technieken en die deel ik ook graag met iedereen. Want het is helemaal niet moeilijk…iedereen kan dit doen…echt!
Op de foto is ook één van mijn vele haak projecten te zien, want dat is wat ik ook graag doe voor de variatie. Ook maak ik kleding en andere gebruiksvoorwerpen van stof.

Ik hoop dat iedereen hier inspiratie kan op doen en dat je dan zelf ook aan de slag gaat en zelf de mooiste creaties maakt. Het is zo ontzettend leuk om creatief bezig te zijn!
Het is nog gezond ook! Heerlijk je hoofd leeg maken, bezig zijn met je handen…alleen of gezellig met vrienden/vriendinnen…of beide…

Ik wens iedereen dan ook heel veel freubelplezier toe en geniet ervan!

2 antwoorden op “Welkom bij mijn Blog!”

  1. Dag Patricia, zag via FB Crafs Sensations je albumpje met Actionpapier. SUPER. Dus maar eens een kijkje op je blog.

    Hartelijke groeten,

    Lia

    1. Hallo Lia, Ik gebruik het papier van de Action heel veel. Vooral het design papier is zo prachtig…dus waarom dure blokken kopen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *