Een nieuwe start…waarover binnenkort meer. Dit blog is nog volop in ontwikkeling en er gaan steeds meer onderdelen bijkomen.
Helaas was mijn oude blog gehackt en ik heb geweigerd om een behoorlijk bedrag te betalen. Helaas zijn al mijn oude voorgaande berichten dus verdwenen, maar mocht je nog iets willen weten dan neem gerust contact met mij op via de bekende wegen die ik ook altijd noem in mijn video’s op YouTube. Ook kun je mij benaderen via de groep op Facebook en via Messenger.
Er is geen contactformulier meer vanwege de vele spam berichten die ik elke keer kreeg. Jullie weten allemaal wel hoe jullie met mij in contact kunnen komen.

Ik ben dus Patricia Zweers-Bonnet voor diegene die mij nog niet kennen en ben al heel wat jaren getrouwd met Gerwin. Wij hebben twee hele bijzondere kinderen, een tweeling geboren in 2008. Ze hebben beide meerdere beperkingen wat het soms behoorlijk uitdagend maakt. Saai is het dus nooit in huize Zweers, maar ik zou ze voor geen goud meer willen missen.

Ik maak al een aantal jaar creatieve video’s voor YouTube en dat vind ik heerlijk om te doen. Ik geef ook live workshops op YouTube en dat is ook ontzettend leuk om te doen. Door de Corona periode heeft dat ook echte vormen aangenomen en het is inmiddels niet meer weg te denken.

Lieve groeten,
Patricia Zweers-Bonnet

Door Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *