Wie ben ik?

Mijn naam is Patricia Zweers-Bonnet en ben getrouwd met Gerwin, we hebben 2 schatten van kinderen, een tweeling, die meervoudig beperkt zijn. Dit brengt natuurlijk de nodige zorgen met zich mee. Om mijn hoofd leeg te maken en om even echte me-time te creëren ben ik graag creatief bezig. Ik ben eigenlijk van kinds af aan al met van alles bezig op een breed creatief gebied.

Jaren lang heb ik een webwinkel gehad op het gebied van het maken van kaarten en scrapbook artikelen. Ik gaf ook workshops en stond af en toe op beurzen en markten. Ik heb het met heel veel plezier gedaan al die jaren, maar het was op een gegeven moment niet meer te combineren met de zorg voor mijn kinderen.

Dan moet je keuzes maken en ik heb toen bewust gekozen om er voor mijn kinderen te zijn. De kinderen worden ouder en er gaat veel veranderen de komende jaren. Ook had ik echt iets voor mijzelf nodig, een eigen wereld waar ik weer Patricia kon zijn. Die heb ik inmiddels gevonden in mijn Blog, mijn YouTube kanaal en andere sociale media. Voor mij de manier om mijn creativiteit in te vullen, te delen en vooral om te laten zien dat iedereen dit kan.

Wat ik momenteel veel doe is het maken van Art Journal pagina’s, Mixed media projecten, eigenlijk van alles met verf en inkt. Voor de variatie haak ik ook veel, dit is gemakkelijk om te doen en kan overal. Ik heb al heel wat uren hakend doorgebracht in het ziekenhuis in Nijmegen tijdens opnames en onderzoeken van mijn kinderen. Ook maak ik veel kleding en andere dingen van stof, al heb ik daar niet zo heel veel tijd meer voor. Mijn vrije tijd is heel beperkt en dat wil ik natuurlijk zo goed mogelijk besteden.

Ik heb een creatieve opleiding gedaan, MDGO Mode en Kleding-Commercie. Hier heb ik de basis dingen geleerd, maar verder er eigenlijk nooit iets mee gedaan op werk gebied. Ik hoop dat ik middels alle sociale kanalen mijn creativiteit tot nog een hoger punt kan liften, nog meer mensen te bereiken. Mijn hobby’s…ze zijn zo ontzettend leuk! Ik wens iedereen dan ook veel freubel plezier.

Patricia Zweers-Bonnet