Gezellig samen een leuk project maken

Op dinsdag 28 februari hebben we samen op YouTube een leuk project gemaakt die je echt multifunctioneel kunt inzetten. Voor de junk journal makers onder ons, maar ook als je scrapalbums maakt en zelfs kun je er een leuke kaart van maken. De workshop kun je hieronder terugkijken.

https://youtube.com/live/MoPzn4i_3aQ

Tijdens de workshop gebruiken we goedkoop papier van de Action. Ik gebruik dit papier trouwens meestal… het is mooi…goedkoop en lekker stevig. Maar je kunt natuurlijk papier gebruiken wat je zelf maar op voorraad hebt. Dubbelzijdig bedrukt papier is wel het gemakkelijkst. Heb je dat nu niet dan kun je altijd de witte achterkant bewerken met bijvoorbeeld inkt en een maskstencil. Of je stopt het in je printer en print er een leuk design op.

Je bent de volgende maten papier nodig: De maten zijn H x B

1x           18 x 30 cm
2x           10 x 14 cm
8x           7,5 x 6,5 cm
1x           12 x 6,5 cm
1x           17 x 24 cm
1x           17 x 6,5 cm

Als je de basis klaar hebt kun je het gaan decoreren zoals je zelf wil. Het ligt er natuurlijk aan wat je er zelf mee wilt gaan doen. Maar je kunt natuurlijk in die filefolder velletjes papier gaan naaien en dan heb je een mini journal. Of je plakt er leuke foto’s in en maakt er een mini scrapalbum van.

Laat ook vooral op de groep op Facebook zien wat jij er van hebt gemaakt, dat zou ik echt ontzettend leuk vinden om al jullie gemaakte creaties daar terug te zien.

Ben je nog geen lid van Patricia’s Inspiratiehoek op Facebook? Meld je dan snel aan en doe gezellig met ons mee.

https://www.facebook.com/groups/256421835765662

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Dat kan op de bekende manieren via e-mail, Messenger of via de video’s op YouTube en natuurlijk Facebook zelf.

Door Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *