Workshop

Nou hier is ie dan…mijn eerste workshop voor het eggie… Ik ben hier al weken druk mee geweest om dit allemaal voor elkaar te kunnen krijgen. Natuurlijk moest ik alles eerst uitzoeken hoe ik dit het beste kon aanpakken. Ik wil zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken…weet dat niet iedereen Facebook heeft…dus wilde ook dat de workshop via YouTube was te volgen.

Ik heb even overwogen om de workshop live te geven, maar wat is dan een geschikt moment…ook voor mijzelf…in de avond ben ik niet meer zo op mijn best…
Vandaar dus dat ik een workshop heb gefilmd, deze heb gemonteerd…en nu is hij te zien op zowel een speciale groep op Facebook als op een afgeschermde YouTube video.

We gaan zien wat het gaat doen en als het succesvol gaat worden ga ik dit vaker doen. Maar natuurlijk blijf ik ook gewoon actief op mijn YouTube kanaal met de openbare YouTube video’s die gewoon voor iedereen te zien zijn. Ook mijn groep op Facebook, Patricia’s Inspiratiehoek ga ik echt niet vergeten hoor. In het nieuwe jaar ga ik hier ook weer meer tijd voor vrij maken.

Ook hier op mijn blog wil ik wat actiever gaan worden, dus ik vergeet jullie ook echt niet hoor! Het is de laatste maanden zo chaotisch in de privé sfeer en we hebben dit jaar gewoon zoveel te verduren gehad. We laten het eigenlijk niet zo blijken…maar het is eigenlijk te erg voor woorden wat ons allemaal is overkomen. Ooit als alles achter de rug is treed ik nog wel naar buiten…ook om anderen te waarschuwen. Het kan namelijk iedereen overkomen…zelfs als je “gewone” kinderen hebt die helemaal geen beperking hebben.

Gelukkig zijn mijn man en ik een goed team en kunnen we samen heel goed vechten voor onze kinderen…maar ook voor onszelf. Respect en fatsoen is gratis zeggen we altijd, dus je hoeft niet alles te slikken. Je mag best voor jezelf opkomen en voor je kinderen.

Nog een paar daagjes en dan gaat hier de rem er ook even op. Er komt nog een speciale video op mijn YouTube kanaal en dan ga ik ook even genieten van een vakantie. Dus met Kerst is er geen video en ik kom pas in het nieuwe jaar terug met video’s op mijn YouTube kanaal. Even echt tijd voor het gezin en samen genieten. Sophie is langer thuis en we gaan het gewoon thuis gezellig maken. Ons hele huis is al in kerstsfeer…al in het Sinterklaas weekend gedaan…Sophie was toen thuis…

De Corona maatregelen zijn er ook niet naar om met hele families samen te komen, maar wij zijn dus ook wel toe aan wat rust. Gisteren moest ik naar de longarts in het ziekenhuis, zij zag het somber in voor na de Kerst…snap dat wel. Wat heb ik een respect voor ze…al zo lang op je tenen lopen…rennen…vliegen…dan ook nog boze mensen hebben omdat het niet snel genoeg gaat voor ze… Nee echt respect voor ze…

Ik wil iedereen langs deze weg alvast een hele fijne Kerst wensen en een gelukkig, gezond, maar ook vooral een creatief 2022 toewensen. We komen terug in het nieuwe jaar en gaan er weer een gezellig jaar van maken.

Liefs Patricia

2 antwoorden op “Workshop”

 1. Hoi Patricia

  Wat een leuke lieve mail. Ik hoop dat jullie in het komende jaar meer geluk hebben en minder tegenslagen.
  Ik heb geen Facebook maar kijk toch alles van je wat ik kan bekijken..
  De workshops zal er aan liggen wat je gaat doen. Dus hopelijk meld je dat van te voren.
  Voor jullie allemaal hele fijne dagen en geniet van jullie samenzijn. Voor 2022 de allerbeste en allerliefste wensen , dat het een mooi jaar mag worden.

  Groetjes Ine Hendriks

  1. Hoi Ine,
   Ik laat in deze workshop Mixed Media zien, maak gebruik van allerlei materialen zoals verf, structuurpasta en ik gebruik een servet om als afbeelding te gebruiken.
   Ik heb op een A4 vel papier gewerkt, maar je kunt dit op elk formaat papier toepassen. Dus ook in het klein om er uiteindelijk kaarten van te maken.
   Ook kun je dit toepassen op bijvoorbeeld een canvas doek of een lege fles. In deze workshop leg ik echt de basis uit.
   Laat een aantal technieken zien die je dan kunt toepassen. Er wordt vaak erg moeilijk gedaan over Mixed Media, maar dat is het echt niet.
   Mixed Media is niets anders dan werken met verschillende materialen in een project…verf…inkt…lijm…kleurpoeders…het zijn allemaal mediums.
   Mocht je meer willen weten dan mail mij maar, info@patriciazweers.nl
   Groetjes Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *