Workshops

Inmiddels heb ik diverse betaalde online workshops ontwikkeld, hieronder vindt je deze workshops. Wil je meer informatie hierover mail mij dan even zoals beschreven staat in de flyers. Ik stuur dan alle benodigde informatie toe. Een workshop kost € 4,99 en dit bedrag is éénmalig. De workshop is onbeperkt te bekijken via YouTube (beveiligde video, niet voor iedereen toegankelijk) of via een besloten groep op Facebook.

Vragen kun je mij altijd stellen via Messenger of via de e-mail. In de toekomst komen hier ook andere workshops te staan.

Mixed media technieken… wil je kennis maken met mixed media maar heb je geen idee hoe te beginnen? Dan is deze basis workshop perfect voor jou. Je leert hier de begin technieken en wat is mixed media nu precies. Ik leg uit wat je allemaal kunt gebruiken en dat het echt niet moeilijk is om mixed media te doen. Je kunt het voor art journal pagina’s gebruiken, maar ook als je wenskaarten maakt kun je mixed media gaan toepassen. Ben je niet bang voor vieze handen? Leef je dan helemaal uit en ontspan.


Lijkt het je leuk om te spelen met je Gellplate? Of heb je er 1 gekocht en weet je niet goed wat je er allemaal mee kunt? Deze workshop helpt jou op weg en leert je een aantal technieken waar je mee verder kunt. Pas wel op…spelen met je Gellplate is verslavend…als je eenmaal door hebt hoe het moet kun je niet meer stoppen en maak je de ene na de andere afdruk. Het is zo ontzettend leuk om te doen en je kunt zoveel verschillende materialen toepassen…