Zelf designpapier bedrukken

Zelf het prachtigste design papier printen met een gewone printer.

In mijn video op YouTube vertelde ik o.a. over het designpapier wat ik zelf printte om er uiteindelijk leuke projecten mee te gaan maken…vandaag ga ik daar toch dieper op in middels dit blog bericht en de bijbehorende video op YouTube.

Hoewel ik in het verleden al wel eens een video heb gemaakt waarin ik vertelde over het printen van super leuk design papier ga ik hier nog weer even op in en geef jullie een aantal linkjes waar je veilig dat leuke papier kunt downloaden.

Ik ben niet zo van die computer generatie maar heb mijzelf inmiddels wel het één en ander aangeleerd. Ik blijf wel voorzichtig in wat ik doe…ik weet dat er veel rommel is op het internet en dat je altijd alert moet blijven. Zo zoek ik ook nooit zomaar op Google afbeeldingen, ik blijf bij mijn vertrouwde (web)winkels. Ook kom je heel vaak dingen tegen die al lang niet meer te koop zijn. Dus waarom hier onnodig tijd aan gaan besteden…

Ook kom je soms tegen dat je bepaalde programma’s moet downloaden op je computer om bijvoorbeeld die “Freebies” te kunnen downloaden…nou daar begin ik zeker niet aan! Ik heb er niet genoeg verstand van om te weten wat ik op mijn computer zet. Je kunt tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn.

De linkjes die ik hieronder geef zijn gewoon veilig en er zijn geen gekke dingen mee. Soms moet je je aanmelden voor een nieuwsbrief en krijg je in die nieuwsbrief een wachtwoord om bij die Freebies te komen. In die nieuwsbrieven staan dan ook altijd de nieuwe Freebies vermeld en ook welke oude Freebies er gaan verdwijnen. Je hebt dan nog even snel de tijd om na te kijken of je die al hebt en of je die nog snel wilt downloaden.

****

http://bountifulheirlooms.blogspot.com/

*****

****

https://creativeartnsoul.com/

****

https://www.artymaze.com/

****

****

Ik hoop dat jullie hiermee door kunnen…dan het papier wat ik gebruik voor het printen…zoals ik al zei in de video heb ik een gewone oude Brother printer en goedkope huismerk inkt erin zitten…dus geen brother inkt…

Meestal gebruik ik gewoon kopieerpapier van de Action…dat is gewoon goed en goedkoop…ik gebruik het overal voor…ook voor mijn Gellplate bijvoorbeeld.
Onlangs ben ik ook ander papier gaan gebruiken…DCP papier…ik koop dat bij Bol.Com… hieronder de link naar dat papier:

DCP papier

Het is niet te dik…lekker glad en de kleuren komen er prachtig op uit. Ik gebruik dit alleen voor mooie dingen die ik voor echte projecten wil gaan gebruiken. Het zit dus zeker niet standaard in mijn printer. Standaard zit er gewoon papier van de Action in…

Voor mijn man zit zijn eerste deel vakantie er bijna op…aan het eind van de schoolvakantie heeft hij nog weer vakantie…dan komt ook Sophie thuis…nu is ze nog gewoon op de woongroep… Af en toe halen we haar extra op…de hele dag op de groep is natuurlijk ook niet leuk…een echte planning voor dagjes uit is er niet…we vermoeden dat het door het personeelstekort komt. Sophie komt geregeld thuis of wij doen wat leuks met haar…dus voor Sophie is het niet zo erg…

Anders wordt het natuurlijk bij de oudere jongens en meiden op de woongroep…die gaan naar werk/dagbesteding…gaan vaak niet meer weekenden naar huis…
Tja we zijn er inmiddels wel achter dat het niet allemaal loopt zoals het moet lopen…vaak dachten we dat het aan ons lag…voor ons is het immers allemaal nieuw…maar na overleg met andere ouders kwamen we er achter dat zij hetzelfde ervaren…

Maar goed…we weten dat dit overal wel speelt…het maakt niet uit onder welke zorginstelling je kind valt…de meesten doen echt hun best er nog iets van te maken…het zijn vaak de beslissingen van hoger af die het werk niet meer uitvoerbaar maken…en dat is dan vaak een geld kwestie…jammer is dat…maar het gras bij de buren is echt niet groener hoor!

2 antwoorden op “Zelf designpapier bedrukken”

    1. Bedankt! Tja…je vindt tegenwoordig zoveel leuks op het internet…al blijft het natuurlijk altijd oppassen en zit er ook veel rommel tussen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *