Zwarte Gesso….

Gesso…ik gebruik altijd vaak witte Gesso. Ik koop deze bij de Action, de Gesso is gewoon goed en de prijs is nog beter! Je doet best lang met zo’n fles, maar de mijne was bijna op en dus was ik bij de Action om een nieuwe te kopen…

Mijn oog viel ineens op de zwarte Gesso…normaal gebruik ik zwarte Gesso van de Dutch Doobadoo. Deze is echt goed en qua prijs valt deze ook best nog wel mee.
Maar wat doe je dan met zwarte Gesso zou je misschien denken….nou ik gebruik het veel voor mijn mixed media schilderijen. Ik vind de Gesso moet ook echt zwart zijn. Ik heb verschillende merken geprobeerd en vaak werd het project niet mooi zwart maar een beetje donker grijs.

De Gesso van de Dutch Doobadoo wordt echt mooi zwart en is heel erg dekkend, je hebt dus genoeg aan 1 laagje en je werk is echt zwart.
Maar nu zag ik dus bij de Action ook zwarte Gesso en die wilde ik wel eens uitproberen…als deze ook zo goed is als de witte Gesso….

Nou en dat is hij hoor! Hij is wel minder dekkend als die van de Dutch Doobadoo, dus je bent wel een extra laagje nodig…maar het is tenminste wel mooi zwart. Ik heb er ook een video bij gemaakt, deze is al gepost op YouTube.

Je kunt echt leuke dingen doen met zwarte Gesso en zeker als je niet zo’n heel groot budget hebt is de zwarte Gesso van de Action een prima optie. Ook als je het gewoon eens wilt proberen….ga je het echt veel gebruiken, dan raad ik toch die van de Dutch Doobadoo aan.

Dit was mijn eerste post op mijn nieuwe Blog! Ik ben nog volop bezig om mijn blog in te richten…het neemt voor mij gewoon veel tijd in beslag. Ik ben niet zo van de computers en ik moet mijn dan ook altijd goed inlezen voordat ik iets kan doen. Ik ben nu eenmaal niet van die computer generatie….vroeger op school waren er nog nauwelijks computers…maar ik red mij al aardig al zeg ik het zelf.

Ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achter lieten op mijn Blog. Heb je vragen? Stel ze gewoon. Hetzelfde geld voor mijn YouTube video’s, vraag gewoon als je iets niet snapt of meer wilt weten. Misschien wil je wel graag iets zien…vraag het gewoon! Ik probeer zo veel mogelijk variatie in mijn video’s te brengen en wil jullie graag zoveel mogelijk laten zien.

Dit was het voor deze keer…graag tot snel…tot een volgende post…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *